25.06.2022, 08:18

Росіяни завдали по Лисичанську авіаудару, є жертви: фото нових руйнувань

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські війська атакують Лисичанськ Луганської області з півдня, у лікарні Дніпра рятують життя двох дітей із Малорязанцевого.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Всіх трьох членів сім'ї медики госпіталізували до Дніпропетровської дитячої обласної лікарні. Поранення вони отримали у четвер", - повідомив Гайдай.

Серед них – діти 2012-го та 2016-го років народження. Їм надається висококваліфікована допомога.

"24 червня росіяни атакували промзону Сєвєродонецька, намагалися зайти до Лисичанська з півдня та блокувати місто. Лисичанськом завдали авіаудару. Сєвєродонецьк страждав від артилерії. Зокрема, села Синецький та Павлоград, територія Сєвєродонецького об'єднання "Азот" та "Склопластику". Також обстріляно Вовчоярівку, Білогорівку та Лоскутівку", - зазначив глава області.

За його словами, в районах Метьолкіного, Сиротиного та Воронового російська армія проводить штурмові дії, щоб витіснити підрозділи українських військових із зазначених районів.

"Окрім того, учора в Лисичанську знайдено тіло чоловіка без ознак життя, який потрапив під ворожий обстріл", - додав Гайдай.

Глава області зазначив, що в Лисичанськ тепер немає можливості доставляти гуманітарну допомогу - шляхопровід до міста зруйнований авіаударом росіян.

Читайте також: Війська РФ провалили наступ біля Ізюма, тепер спробують зосередитися на оточенні Лисичанська – ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк