26.06.2022, 15:07

"Трупів не порахувати": Захисники Сєвєродонецька перемололи чимало російських "визволителів"

Луганская, война

Сєвєродонецьк перетворився на місто-примару. Він повністю зруйнований і не підлягає відновленню. Кремлівські пропагандисти наштампують багато "гарних картинок" про "звільнення" Сєвєродонецька, скромно промовчавши про кількість російського "фаршу", який пермолола українська армія.

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив луганський блогер Savelyi Vasserman, передає Час Пік.

Він зазначив, що у боях за Сєвєродонецьк втрати армії РФ колосальні, але повідомляти про це російському глядачеві ніхто не буде.

Також він натякнув, що всі розмови про величезну кількість українських військових, які здалися в полон, - чергова балаканина, розрахована на зомбованих росіян. А у підсумку - місто росіянам вдалося зайняти лише після відходу українських підрозділів, українські воїни зірвали плани росіян щодо оточення, та до того ж, завдали противнику великих втрат.

"І ще інсайд. По Сєвєродонецьку інформація вірна лише з тієї позиції, що до нього увійшли. Це правда. Зараз буде багато гарного відео про геройство наших хлопців. А ось про те, що протягом кількох тижнів, після того, як українські війська почали впускати на територію міста союзницькі війська і перемелювати їх - відео не буде. Це тисячі трупів. Реально не сотні, тисячі. Не порахувати. За весь цей час змогли взяти в полон десяток трошників. Більше відео нема. Де Мірошник з Марочкою та 8 000 оточених айдарівців та іноземних найманців, які здалися, я не знаю. Вони знову збрехали. Але про загиблих із луганської сторони вони не розкажуть. Ось така перемога над Сєвєродонецьком. Місто повністю зруйноване. Відновленню не підлягає. Ще одна примара. Звільнили", - написав Savelyi Vasserman.

Нагадаємо, також блогер розповів, що робота на Донбасі американських HIMARS наганяє страху на "визволителів".

Луганская, война Луганская, война

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк