01.07.2022, 07:15

Окупанти вночі обстріляли Одеську область, кількість жертв уже понад 10 людей

Віктор Білий | Всі новини автора

Вночі 1 липня Одещиною було завдано ракетного удару літаками стратегічної авіації у напрямку до Чорного моря. Одна ракета потрапила до 9-поверхового житлового будинку, друга – до бази відпочинку у Білгород-Дністровському районі.

За станом на 2:22 - загинуло 6 людей, поранених - 7. Про це повідомив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"У багатоквартирному будинку повністю зруйновано один під'їзд на 9 поверхів. Рятувальниками з-під завалів вилучено тіла 6 загиблих, вже надано медичну допомогу 7 пораненим, серед яких 3 дитини. Продовжується розбір завалів та боротьба з пожежею у прибудованому до будинку магазині на площі близько 20 кв.На базі відпочинку загоряння не виявлено, тільки руйнування. Є постраждалі, їх кількість уточнюється", - повідомив Братчук.

Пізніше спікер повідомив, що кількість загиблих внаслідок потрапляння в багатоповерхівку зросла до 14 людей.

"Внаслідок влучення ворожої ракети до багатоповерхівки, станом на 06.00 ранку, загиблих - 14 осіб, травмовано - 30, з них троє дітей. Тривають рятувальні роботи", - додав Братчук.

Внаслідок попадання другої ворожої ракети до бази відпочинку, станом на 06.00 ранку, загиблих – 3 особи, з них – 1 дитина, ще одну людину госпіталізовано. Є руйнація будівель.

Читайте також: Одеська область повністю звільнена від російських окупантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк