05.08.2022, 13:01

"Z-марки": Окупанти випустили поштові марки, присвячені Сєвєродонецьку та Рубіжному

почта, ЛНР

Окупаційна "влада" на захоплених територіях не поспішає відновлювати знищені комунікації, натомість усіма способами намагається насадити свої порядки та проводить активну інформаційну "обробку" населення.

На окупованих територіях Луганщини немає світла та газу, не працює централізоване водопостачання та каналізація, немає інтернету та нормального мобільного зв'язку. Натомість "визволителі" вже "обробляють" населення захоплених міст пропагандистськими газетками та теленовинами з пересувних телевізорів, повідомляє Час Пік.

Ще не відомо, скільком мешканцям зруйнованих Сєвєродонецька та Рубіжного вдасться пережити зиму без комунікацій та нормального житла. Але нова "влада" піднесла їм "шикарний подарунок" (мабуть, він зараз ну просто вкрай необхідний голодним знедоленим людям) - поштові марки, присвячені Сєвєродонецьку та Рубіжному.

Поштові марки з гербами Сєвєродонецька та Рубіжного "прикрасили" буквою "Z", яку сьогодні обожнюють усі зомбовані росіяни.

Поштову марку "Сєвєродонецьк" оцінили у 77 рублів, "Рубіжне" - 42 рублі. Марки можна придбати у відділеннях поштового зв'язку "ЛНР". Цікаво, чи зможуть ці марки зібрати такі ж багатотисячні черги, які збирала поштова марка "Русскій воєнний корабль, іди нах*й"...

Оккупанты выпустили почтовые марки, посвященные СеверодонецкуОккупанты выпустили почтовые марки, посвященные Рубежному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк