11.08.2022, 12:57

"Нарешті заживуть!": В окупованому Сєвєродонецьку розпочав роботу ринок із гучною назвою "Купець"

Северодонецк, война

Майже повністю зруйнувавши Сєвєродонецьк, окупанти тепер урочисто відкривають у місті поштове відділення, магазин та ринок, імітуючи турботу про людей.

Так званий виконуючий обов'язки голови адміністрації Сєвєродонецька Микола Моргунов повідомив, що в місті розпочав роботу ринок "Купець", передає Час Пік.

Ринок розташований за адресою: проспект Гвардійський, 42Б (район ЦУМу).

Графік роботи: щоденно з 7:00 до 14:00.

Як зазначили в окупаційній адміністрації, на ринку дозволена роздрібна торгівля продовольчими та непродовольчими товарами.

"Красива картинка" для російських пропагандистських ЗМІ забезпечена. Навіть не варто сумніватися, що біля ринку вранці збиратимуться натовпи жителів Сєвєродонецька, які залишилися в окупації. Вся річ у тому, що "влада" пообіцяла щодня роздавати гуманітарний хліб біля ринку.

"Нарешті ждуни заживуть!", - іронізують вимушені переселенці з Сєвєродонецька, які з болем у серці стежать за новинами з улюбленого міста.

Зруйнували місто, залишили людей без житла, роботи, засобів існування та елементарних умов для нормального життя. А тепер "з барського плеча" підгодовують народ "на камеру" та годують обіцянками про "щасливе життя". Ось у цьому вся суть "руського миру"...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк