11.08.2022, 16:45

Окупанти мають намір "мобілізувати" ще 8 тисяч чоловіків із "ЛНР", - Генштаб

мобилизация лнр

На тимчасово окупованих територіях Луганської області продовжується примусова "мобілізація". РФ планує "призвати" ще 8 тисяч чоловіків.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу у четвер, 11 серпня, передає Час Пік із посиланням на українські ЗМІ.

За його словами, з метою комплектування підрозділів мобілізаційного резерву 2 АК російських окупаційних військ, РФ готує нову хвилю примусової "мобілізації" на окупованих територіях Луганської області.

"За наявними даними, російська окупаційна адміністрація планує закликати під час поточної хвилі "мобілізації" 8 тисяч осіб. Це фактично населення невеликого районного центру", - зазначив Громов.

Як повідомлялося раніше, через примусову "мобілізацію" у Донецьку та Луганську зупинила роботу низка підприємств, оскільки більше нема кому працювати - чоловіків відправили на фронт.

Читайте також:

У Донецькій області запроваджують особливий режим в'їзду, виїзду та руху транспорту

"Повільно приходить кінець": У "ЛНР" усіх місцевих відправлять на фронт, їх планують замінити на нових "щасливих росіян"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк