12.08.2022, 09:46

Що відбувається у Сєвєродонецьку: квартири мешканців, що виїхали, роздають "ждунам"

Марина Началова | Всі новини автора

Окупаційна влада в Сєвєродонецьку повним ходом роздає вцілілі квартири мешканців стороннім людям. Родичі господарів житла не можуть вигнати нових "мешканців".

Про це розповіли підписники Телеграм-каналу "Сєвєродонецьк ЛХС 1934", передає Час Пік.

"У мене в місті залишилися родичі. Але при цьому вже невідомо яка партія за рахунком людей заселялася в мою нещасну однокімнатну квартиру. Вона більше не схожа на квартиру. Це бомжатник. Вони зробили з неї смердюче сміттєзвалище, зізналися, що повиривали замки в дверях, щоб зайти. Як там тепер жити - ніяк", - йдеться у дописі.

Автор каже, що його родичі, які залишились у Сєвєродонецьку, приходять і пояснюють, що квартиру ніхто не покинув, і що є ціла родина, яка за законом може тут жити.

"Але знизуючи плечима і досмажуючи собі обід на винесеній на середину квартири плиті з 50-літровим балоном газу (ніхто не знає звідки він у цих людей) вони кажуть: нам цю квартиру віддала адміністрація. Адміністрація міста Сєверодонецьк віддала прекрасним ждунам, що залишилися в місті, квартиру, в якій вирвали двері. Не дивлячись на купу родичів, які не можуть вигнати із власної квартири незрозумілих сєвєродончан", - йдеться у публікації.

Дивіться ще:

Що відбувається у Лисичанську зараз - нові відео

"Нарешті заживуть!": В окупованому Сєвєродонецьку розпочав роботу ринок із гучною назвою "Купець"

"Повільно приходить кінець": У "ЛНР" усіх місцевих відправлять на фронт, їх планують замінити на нових "щасливих руських"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк