13.08.2022, 09:29

Окупанти "кинули" російських робітників, які приїхали "відбудовувати" Луганщину

Марина Началова | Всі новини автора

Російські окупанти "годують" жителів Луганщини обіцянками щось "відновити" в регіоні, а самі навіть не платять своїм працівникам.

У мережі з'явився відеозвернення робітників АТ "Мосводоканал", які приїхали до міста Щастя на Луганщині, передає Час Пік.

Працівники звернулися до Путіна та поскаржилися, що їм не платять. Вони заявили, що, ухвалюючи рішення їхати на "відновлення ЛНР", "навіть не підозрювали, що можуть бути обдурені".

"Працюємо без трудового договору. Наші вимоги - його укласти на умовах, обумовлених при наймі, які не були задоволені", - заявили російські робітники.

У мережі наголошують, що ці люди мають радіти, що у так званій "ЛНР" їх поки що не мобілізували та не кинули на підвал.

Нині дедалі більше мешканців Луганщини розуміють, що вони потрібні окупантам лише в якості гарматного м'яса, а їхні міста – у вигляді випаленої території, яку можна оголосити "своєю".

У регіоні окупаційна влада проводить тотальну мобілізацію чоловіків, інформацію про яких навіть вимінюють у пенсіонерів на харчі. А міста, швидше за все, відбудовувати ніхто не буде – саме таку заяву зробили загарбники щодо зруйнованої Попасної.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: