20.12.2022, 12:15

Масковий режим та відмова від участі в масових заходах: Жителям Лисичанська та Сєвєродонецька дали офіційні рекомендації

Иллюстративное фото / Открытый источник

Окупаційна влада на захоплених територіях Луганщини продовжує імітувати бурхливу діяльність та "турботу" про населення. Цього разу СЕС так званого "МОЗ ЛНР" дала офіційні рекомендації, як "врятувати республіку" від COVID-19.

На окупованих територіях Луганської області напередодні святкових заходів та у зв'язку з майбутнім підйомом захворюваності на вірусні інфекції людям дали "]]>офіційні рекомендації]]>" та поінформували про карантинні обмеження, повідомляє Час Пік.

Жителям Лисичанська, а також усіх окупованих населених пунктів Луганщини "рекомендували" утриматися від масових заходів на об'єктах, де раніше було запроваджено карантин.

Також громадянам "ЛНР" рекомендовано дотримуватися маскового режиму, "в т.ч. при відвідуванні адміністративних будівель, соціальних об'єктів, лікувальних та фармацевтичних установ, торгових центрів, навчальних та виховних закладів у громадському транспорті".

Також рекомендовано у місцях масового перебування людей відновити обробку рук антисептиками, та продовжити кампанію з вакцинації населення від COVID-19.

Читайте також:

"Надія була тільки на вас": Сєвєродонецькі "почекуни" співають дифірамби російським окупантам

"Сходив за хлібушком": в окупованому Сєвєродонецьку продовжують зламувати та грабувати квартири

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк