17.01.2023, 09:36

"Скотилися у безодню": Жителі "звільненого" Луганська пошепки мріють про минуле життя

Жители "освобожденного" Луганска шепотом мечтают о прошлой жизни

Поки російські пропагандисти на росТВ гордо розповідають, як з 2014 року "звільняють" мешканців Донбасу, а окупаційна "влада" бреше про "досягнення", жителі цих так званих "республік" потай мріють про минуле життя.

Далеко не всі адекватно оцінюють ситуацію в "ЛНР", але багато хто раптом зрозумів, що не так і погано жилося "при Україні", повідомляє Час Пік.

Працювали заводи, ходили тролейбуси, у будинках завжди була вода та опалення. При цьому в лікарнях лікували хворих, а не лише поранених, вечорами можна було спокійно пройтися вулицями, не боячись, що на тебе накинуться "мобікі", які заполонили окуповані міста Луганщини.

Тепер в окупованих містах жити стало просто нестерпно. Російська орда відчуває свою безкарність й творить свавілля на окупованих територіях. Це вже встигли побачити мешканці нещодавно захоплених населених пунктів Луганщини.

А ті міста, які росіяни "звільнили" ще у 2014, відчули на собі повною мірою, що таке "руський мир". Немає обіцяних "відродження та процвітання", немає благополучного та спокійного життя, немає надій на майбутнє... Зате є війна, кров, смерть, розруха, сірість, порожнеча...

І багато хто це розуміє. Навіть мешканці Луганська зізнаються, що мріють про минуле. Тільки от відкрито говорити про це люди бояться. І лише упороті, або ті, кого ще особисто не зачепив "руський мир", продовжують кричати: "Спасиба Рассия!"

новости соцсетейновости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк