26.01.2023, 17:23

Коли з'явиться інтернет в "ЛНР": Пояснення від керівництва "Лугаком"

Марина Началова | Всі новини автора
Лугаком

У 21 столітті уявити собі життя без стільникового зв'язку та без інтернету не можуть навіть люди з найбідніших країн світу. А в "ЛНР" це реальність. "Влада" залишила людей без зв'язку заради власних потреб. Чи довго це триватиме, невідомо.  

Роз'яснення щодо мобільного інтернету в "ЛНР" надав перший заступник керівника "Лугакому" Едуард Єгоров, передає Час Пік.

Окупаційна влада вимкнула інтернет в Луганській області 14 вересня 2022 року. Враховуючи також відсутність нормального стільникового зв'язку на нещодавно окупованих територіях, люди не мають жодного виходу у зовнішній світ.

Зв'язатись з рідними або знайти альтернативну інформацію про події, що відбуваються навколо, неможливо. Доступ до звичайних в сучасному світі зручностей не доступний. Очевидно, що мешканці окупованої Луганської області ставлять питання: коли з'явиться інтернет?

Заступника керівника "Лугакому" Едуарда Єгорова запитали в студії місцевого телеканалу, чому в тарифах пакетів мобільного зв'язку мобільний інтернет присутній (тобто за нього беруться гроші), а інтернету немає і коли врешті він з'явиться?

"Машина, якою керує водій не знає, коли водій її заглушить або заведе. Так і ми є одним з інструментів в тій місії, яка проводиться зараз",  - завуальовано відповідає Єгоров.

Виходячи з відповіді, мобільний інтернет не з'явиться до завершення так званої "місії"... А може вже буде українським, без ніяких там "Лугакомів".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк