20.03.2023, 15:30

Росіяни перекрили річку Красну в районі Красноріченського - вода затопила велику територію

Марина Началова | Всі новини автора
Красноріченське

Росіяни бояться контрнаступу ЗСУ і тому готують укріплення або перешкоди для протидії нашим військовим. Всім відомі "зуби дракона" розкроїли окуповану територію вздовж і в поперек. Але це не всі засоби, що використовує ворог.

В Красноріченському, що у Сватівському районі, у 25 км від Кремінної окупанти перегородили річку повідомляє ТГ-канал ]]>"Луганщина оперативна"]]>, передає Час Пік.

Красноріченське знаходиться в 10 км від лінії фронту, яка проходить в районі Площанки. Тиск українських захисників змушує окупантів страхувати шляхи відходу у разі прориву їхньої оборони. Через те, що селище розташоване на річці Красна, ворог використовує її як укріплення.

"Кацапи зняли плити покриття перону на залізничному вокзалі й перегородили річку Красну (ймовірно зробили дамбу), в результаті чого річка розлилася і затопила усю низину навколо річки, вода навіть позатоплювала городи людей", - передають місцеві мешканці, - "Відбувається це в районі перехрестя Сватове - Лиман - Кремінна - Красноріченське".

Читайте також:

Як з Лисичанська та інших міст окупованого Донбасу потрапити в Україну: актуальна інформація на березень 2023 року

П'яні вояки всюди, а за бензином у Сватове: в мережі з'явилась нова інформація з Кремінної
 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк