08.04.2023, 10:17

В окупованому Лисичанську "визволителі" влаштували черговий "атракціон небаченої щедрості"

Скриншот видео

Російські "визволителі" вкотре створили "красиву картинку" для пропагандистських новин. На цей раз "дуже пощастило" мешканцям південної частини окупованого Лисичанська.

Лисичанськ вже понад 9 місяців перебуває в окупації. З того часу пропагандисти не втомлюються клепати сюжети про швидке "відновлення" міста, місцеві "почекуни" продовжують дякувати російським "визволителям", а переселенці та патріоти чекають на перемогу, щоб повернутися до рідного міста, повідомляє Час Пік.

Російські пропагандисти зняли черговий сюжет про "братню допомогу" жителям "звільненого" Лисичанська.

У південній частині міста (РТІ) було встановлено "медичний мобільний пункт", в якому роздавали безкоштовні ліки та вели прийом лікарі (аж 2 терапевти та педіатр!)

Ні про які дорогі медикаменти для лікування хронічних захворювань не йдеться, люди отримували анальгін, аспірин, активоване вугілля, тощо. Фахівців вузького напрямку людям, які дуже потребують медичної допомоги, також не привезли...

Не забули пропагандисти вставити в сюжет й мешканців окупованого Лисичанська, котрі зі сльозами на очах дякували за допомогу. "Сльозу вибиває... Ми відчуваємо турботу... Дуже дякую, дай вам Бог...", - кажуть лисичани на камеру.

Чи замислюються вони, кому дякують і чому змушені жити, як у пеклі? Звідки ліки, які безкоштовно роздають людям? Можливо, їх вивезли з розграбованих та зруйнованих лікарень та аптек на окупованих територіях...

У мережі бурхливо обговорюють місцевих "почекунів". Одні жорстко висловлюються на адресу тих, хто радісно зустрічав "руський мир". Інші захищають людей, які змушені були залишитися в окупації і тепер виживають, як хто може...

Безперечно одне: спочатку російська орда зруйнувала місто та життя людей, а тепер цинічно перед камерами їх підгодовує на втіху російським телеглядачам.

Варто зазначити, що всі показові благодійні заходи на РТІ пропагандисти цинічно знімають біля пам'ятника "Літак Л-29", встановленого на честь лисичан-льотчиків напередодні 58-ї річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

Сподіваємося, що незабаром на цьому місці люди святкуватимуть перемогу над російсько-фашистськими загарбниками.

Читайте також: "Ощасливили": Окупанти привезли "суттєву" допомогу "угнетьонним" мешканцям Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк