18.05.2023, 12:01

Багато приїжджих та "концерти" в лікарнях: Місцеві розповіли про "цирк" у Луганську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Луганськ

У тимчасово окупованому Росією Луганську значно змінилось населення. Українських чоловіків майже не залишилось, натомість багато приїжджих з різних регіонів Росії.

Про це повідомив Telegram-канал ]]>"Донбас Оперативний"]]> з посиланням на повідомлення місцевого жителя, передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, її знайомий стверджує, що приїхало багато бурятів, якутів тощо. Проте українських чоловіків у місті залишилось зовсім мало. Також повідомляється, що насправді усі розуміють, що Україна стріляла саме по базах російських військових у Луганську.

Також місцевий додає, що він лежав у лікарні з чотирма російськими військовими. У палату прийшли музиканти-вояки, які почали грати та співати прямо там. А місцевий зі сміхом про це розповідав і назвав "цирком".

Нагадаємо, що на захоплених територіях Луганської області окупанти нашвидкоруч проводять медичні огляди дітей та не виплачують заробітну плату. Зокрема, у вищих навчальних закладах Луганська людям востаннє платили ще в березні.

Раніше повідомлялось, що виїхати з тимчасово окупованої території Луганської області не так просто. На блокпостах росіяни проводять перевірки та вимагають за виїзд грошей.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Омбудсмен розповів, чи буде оформлення паспорта РФ на ТОТ вважатись злочином

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк