18.05.2023, 18:26

Навколо Кремінної, Сєвєродонецька, Рубіжного збільшилася кількість блокпостів: Лисогор про ситуацію на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

У захоплених містах Луганської області окупанти збільшили кількість блокпостів. На них росіяни затримують чоловіків у рамках так званої мобілізації.

Про це повідомляє глава Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Час Пік.

"Окупанти збільшили кількість блокпостів навколо Кремінної, Сєвєродонецька, Рубіжного. На них чоловіків затримують у рамках так званої мобілізації", - заявив голова області в ефірі телемарафону.

За його словами, штурмові групи противника намагаються прорвати наші редути, але українські захисники міцно тримають оборону та завдають ворогові поразки.

"Дітей на окупованій території Луганської області не допускають до шкільних іспитів без паспорта РФ, дорослим без цього документа загрожують невиплатою зарплати та звільненням з роботи", - додав глава області.

Нагадаємо, що колаборанти на Луганщині намагаються посилити мобілізацію в регіоні та підвищили призовний вік для чоловіків до 60 років.

Предлагаем к просмотру:

Смотрите первую серию нового анимационного сериала "Хробаки", созданного лисичанской студией "Час Пикчерз продакшн". Небольшие сатирические истории веселых червячков с интригующим сюжетом иногда действительно напоминают реальность, но уверяем вас – это все выдумка автора;), интервью с которым можно почитать здесь.

Читайте також: Багато приїжджих та "концерти" в лікарнях: Місцеві розповіли про "цирк" у Луганську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк