19.05.2023, 10:13

Бахмут з висоти пташиного польоту та на землі: У мережі з'явились нові кадри з міста

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Бахмут

На Бахмутському напрямку щодня тривають тяжкі бої. У мережі з'явились кадри того, як зараз виглядає зруйноване місто.

Фото та відео з Бахмута Донецької області опублікували Telegram-канали, передає Час Пік.

На одному з відео можна побачити Бахмут з висоти пташиного польоту. Усе місто перетворилось на суцільні руїни, у ньому зовсім не залишилось ознак життя. Лише можна помітити наслідки постійних бойових дій.

Також фото з Бахмута опублікували російські джерела. У місті вщент зруйновані будівлі, дерева, на вулицях купа сміття. Від мирного життя не залишилось майже нічого.

Нагадаємо, що на Бахмутському напрямку Донецької області тривають складні бої. Російські військові мають перевагу в ресурсах, проте ЗСУ вдається просуватись вперед. За минулу добу українські військові змогли просунутись до 1700 метрів на флангах, а також їм вдалось знищити більше сотні окупантів та навіть взяти декількох в полон.

Раніше повідомлялось, що Мар'їнка та Бахмут залишаються одними з найгарячіших точок на Донбасі. Нещодавно у мережі з'явились фото та відео з міст.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Третя штурмова бригада прорвала оборону ворога на околицях Бахмута, - ВСУ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк