24.05.2023, 11:41

Щедрий "руський мир": жителі Сєвєродонецька радіють новим "подарункам" окупантів - відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
гуманітарна допомога

У тимчасово окупований Сєвєродонецьк Луганської області окупанти привезли гуманітарну допомогу. Вони продовжують розповідати казки про "велике відновлення" та щедрих росіян, які роблять усе для людей. У мережі з'явилось нове відео з окупованого міста.

Свіжий відеоролик опублікував український журналіст Денис Казанський в Telegram, передає Час Пік.

На ньому видно, як окупанти роздають жителям Сєвєродонецька сітки з картоплею. При цьому місцеві стали в чергу за таким "щедрим подарунком" від окупантів.

Зовсім поруч знаходяться пошкоджені та обгорілі внаслідок обстрілів будівлі, які відновлювати не збираються, хоч "визволителі" і намагаються довести протилежне.

Нагадаємо, що в окупованому Сєвєродонецьку є умовна вулиця, що розділяє місто на дві частини. Одну з них окупанти використовують у своїх пропагандистських цілях, а от в іншій — не відновлюють взагалі нічого. Крім цього, замість того, щоб вирішити дійсно важливі проблеми населення, "визволителі" вирішили придумати новий герб міста.

Раніше повідомлялось, що російські пропагандисти склепали черговий "красивий" сюжет про Сєвєродонецьк, який ще більше переконає росіян у тому, який "жахливий та небезпечний" був Сєвєродонецьк до "визволення".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Переселенці з Лисичанська та Сєвєродонецька назвали основну проблему у житті після окупації міст

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк