25.05.2023, 11:30

Пригожин оголосив про вихід "Вагнера" з Бахмута: у місті залишають двох найманців - відео

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин оголосив про виведення підрозділів своїх найманців з Бахмута Донецької області. Українські військові на Бахмутському напрямі підтвердили, що замість "вагнерів" заходять регулярні російські війська.

Відео з процесом нібито початку виведення "вагнерівців" опублікувала пресслужба Пригожина, передає Час Пік.

"Сьогодні 25 травня ми виводимо підрозділ із Бахмута. До 1 червня основна частина перебазується до тилових таборів. Передаємо позиції, боєкомплекти військовим, включаючи суху пайку, але, якщо військовим буде важко, ми залишимо тих, хто мав основну роль у захопленні Бахмута. Всі думають, яким чином діяла ПВК "Вагнер". Впливало два чинники та дві людини, яких ми залишаємо військовим. Це "Бібер" та "Долик". Як тільки буде потрібно, вони стануть на шляху українських військових", - сказав він на відео.

На кадрах Пригожин призиває своїх "вояк" не поспішати й виводити по одній одиниці техніки.

"Виходимо до тилових районів. Головне акуратно, по одній одиниці. До 1 червня все зберемося і передамо військовим. А ми поїдемо "залатаємося", відпочиваємо, готуємося, а потім отримаємо нове завдання", - сказав він "вагнерівцям".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Російському агенту, який "зливав" позиції ЗСУ під Бахмутом та Авдіївкою повідомлено про підозру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк