28.05.2023, 12:55

"Повертатись немає куди": Очевидці розповіли про "ефективні ремонти" в Лисичанську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області "ремонтів" не проводять.Попри сильне бажання люди не можуть повернутись додому.

Про це повідомив Telegram-канал "]]>Rubezhnoe]]>" з посиланням на повідомленні користувачів мережі, передає Час Пік.

За словами авторки повідомлення, в одному з ЖЕКів не проводять ремонтів. Крім того, людям не допомагають, вони навіть не знають, куди можна звернутися за допомогою:

"Ремонти щодо житла не ведуться в ЖЕКі 1, майстер всіх культурно посилає, хоча могла б по-людськи пояснити, порадити, куди звертатись. Дуже хочеться додому, але їхати немає куди, сподіваємося на краще" — йдеться у повідомленні.

Також  жителька додає, що, як говорять лисичани, з 1 червня у місті буде новий "мер". Також вона зазначає, що у державних магазинах ціни нормальні, а в приватних —  значно вищі.

Нагадаємо, що в Лисичанську, ймовірно, поменшало російських військових. Вони залишили деякі будинки городян, які раніше займали.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Взялися за Лисичанськ": до міста пригнали бригаду медиків із Татарстану для повного обстеження дітей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк