28.05.2023, 14:22

Багато щурів та "звільнені" будинки: Який вигляд має зараз окуповане Рубіжне - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області щурів більше, ніж котів та собак. А людей залишилось значно менше, ніж було до російського вторгнення. У мережі з'явились нові кадри з міста.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на місцеві Telegram-канали.

За словами автора повідомлення, в районі місцевого автовокзалу багато бродячих котів та собак, але щурів набагато більше. Така ж проблема і в окупованому Сєвєродонецьку: там повно їх на вулицях і навіть в під'їздах.

Також у мережі з'явилось нове фото з Рубіжного. На ньому місто видно з висоти. Як зазначає головний редактор "Трибуну" Олексій Артюх, раніше там проживало понад 50 тисяч людей. Однак внаслідок російського вторгнення їх кількість зменшилась в десятки разів.

"Внаслідок бойових дій кілька районів Рубіжного були повністю знищені. Незважаючи на гучні заяви росіян про те, що місто буде стрімко відновлено, за рік у ньому не змінилося зовсім нічого", — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на опублікованому фото зображений приватний сектор міста. На кадрі неможливо знайти жодного вцілілого будинку. На кожному з них залишились наслідки російських обстрілів.

 

Нагадаємо, що з міст Луганщини, зокрема з Рубіжного, багато людей переїхало в Старобільський район. Там більш безпечно, і ціни на продукти значно нижчі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Можна подорожувати": Між Лисичанськом, Сєвєродонецьком, Кремінною та Рубіжним запустили автобусні маршрути

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк