28.05.2023, 19:04

Які нові об'єкти мають з'явитися у Лисичанську?: Несподівані "рішення"

лисичанск

Після визволення Лисичанська неодмінно виникне питання щодо відновлення. І щоб мешканці почувалися комфортно, у місті могли б з'явитися нові об'єкти.

Час Пік поцікавився у ]]>нейромережі]]>, які саме нові об'єкти могли б прикрасити Лисичанськ у майбутньому.

Які локації мають з'явитися у Лисичанську?

На "думку" штучного інтелекту, у Лисичанську повинні з'явитися як мінімум три важливі об'єкти, які зроблять місто сучасним та зручним для життя. Насамперед, йдеться про технологічний парк чи інноваційний квартал. Таке місце могло б сприяти залученню інвестицій та економічному підйому міста.

Також нейромережа "пропонує" відкрити молодіжні центри та освітні локації, які дозволять молодим людям долучитися до сучасної освіти, тренінгів та курсів для розвитку професійних навичок та творчого потенціалу.

Особливим місцем, якого у Лисичанську раніше не було, міг би стати еко-парк. Рекреаційна зона дозволить мешканцям міста проводити відпочинок цікаво та з користю.

а

Як виглядатимуть нові локації у Лисичанську?

Щоб візуалізувати потенційні об'єкти, яких не вистачає в Лисичанську і які могли б з'явитися в процесі післявоєнного відновлення, Час Пік також звернувся до ]]>нейромережі]]>. "Уявлення" штучного інтелекту щодо технологічної локації виглядають дуже цікаво. Ймовірно, йдеться про цілий район.

аа

ааа

Молодіжний центр міг би виглядати мінімалістично, але досить затишно та сучасно.

в

вв

Еко-парк у Лисичанську штучний інтелект "уявляє" як досить яскраву локацію. Відпочинок тут справді міг би приносити задоволення місцевим мешканцям.

ввв

Варто зазначити, що "фантазії" нейромереж не базуються на конкретних планах, озвучених владою міста. Поки невідомо, який саме вид набуде Лисичанська після звільнення та відновлення.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Лисичанську роздають паспорти РФ: чи відповідатимуть мешканці за отримання та кому загрожує в'язниця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк