09.06.2023, 19:51

"На більше розуму не вистачило": У Старобільську окупанти видають українську воду за російську - фото

Старобільськ

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області російські окупанти продають воду українського виробництва під виглядом російського.

Росіяни лише змінили етикетку, але й нею вони не надто переймались, повідомляє Час Пік з посиланням на "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

За словами автора повідомлення, в окупованому місті загарбники продовжують розливати українську воду. Єдине, що вони зробили, це мінімально змінили етикетку: прибрали логотип та переклали назву з української на російську. На фото можна побачити, що дизайн загалом не змінився.

Замість того, щоб зробити щось нове, окупанти привласнили собі українське виробництво і видають його за своє. Однак місцеві розуміють, що це все одно українська вода, що б не намагались змінити загарбники:

"На більше в плані розвитку нової етикетки розуму не вистачило. Говорять, бізнес просто віджали. Ну а чому ж добру пропадати, якщо можна заробити на чужому? А водичка то наша, українська", — йдеться у повідомленні.

 

Раніше повідомлялось, що жителі тимчасово окупованих територій Луганської області все частіше почали помічати так званих "біженців" з російської Бєлгородської області. Однак місцеві жителі не надто сильно хочуть допомагати їм.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Старобільській РДА відповіли, коли в регіоні відновлять зв'язок після деокупації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк