05.06.2023, 19:56

У Старобільській РДА відповіли, коли в регіоні відновлять зв'язок після деокупації

Альона Тихоненко | Всі новини автора
мобільний зв'язок

Після деокупації на тимчасово окупованій території Старобільського району Луганської області мобільний зв'язок відновлять у найкоротші терміни. Необхідна підготовка вже триває.

Уже визначили механізм відновлення зв'язку та розпочали відповідну роботу, повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу]]> Старобільської районної державної адміністрації.

Повідомляється, що мобільний та екстрений зв'язок у населених пунктах району відновлять у найкоротші терміни після деокупації. Зокрема, спеціалісти налагодили зв'язки з менеджерами аварійно-ремонтних бригад компаній-провайдерів зв'язку. 

"Станом на 1 червня досягнені попередні домовленості з організаціями ПРАТ "ВФ Україна", ТОВ "ЛАЙФСЕЛЛ" та ТОВ "УКРНЕТ", — йдеться у повідомленні.

Також у пресслужбі додають, що зараз триває підготовка для роботи екстрених служб, серед них 101, 102, 103. Для цього на деокупованих територіях також планують використати Starlink.

Нагадаємо, що у Старобільську немає інтернету. Однак люди знайшли місце, де є вільний Wi-Fi. Крім того, російські загарбники навмисне намагаються зробити з людей "зрадників України", щоб змусити їх переїхати до Росії.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованому Старобільську почали з'являтись люди з БНР.  Вони самі називають себе "біженцями".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Де ми будемо жити?": Мешканка окупованого Луганська показала свою "квітучу" квартиру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк