12.06.2023, 12:16

"Яке "свято", такі й харчі": У мережі показали "гуманітарку", видану в окупованому Сєвєродонецьку

оккупированный Северодонецк

В окупованих містах Луганщини сьогодні влаштовують урочистості до "дня рф". Не обділили увагою і жителів Сєвєродонецька, яким видали "святкову" гуманітарну допомогу. Але є нюанс...

У мережі з'явилося фото "святкової гуманітарки", яку отримали мешканці окупованого Сєвєродонецька від російських "благодійників". Від побаченого багато хто не знає - плакати чи сміятися, повідомляє Час Пік.

Мешканці Сєвєродонецька отримали гуманітарку з привітанням з "днем росії" від єдиноросів. З подивом вони виявили всередині українську соняшникову олію. Тут без варіантів – вона явно була десь вкрадена росіянами.

Варто звернути увагу й на пакет молока, термін придатності якого минув понад півроку тому.

Нічого не скажеш – привітали з "великим" святом. До того ж, не виключено, що видавали "святкову гуманітарку" на камеру і незабаром варто очікувати на черговий "красивий сюжет" від російських пропагандистів...

"Яке "свято", такі й харчі", "Чекали узький мир - отримали...", "Із серії "На тобі, небоже, що менi негоже", "Ці дегенерати не змогли забезпечити населення продуктами, але погрожують відновити Сєвєродонецьк. Жебраки, дешеві понторізи", "І ще й АЗОТ запустити обіцяють...", "Була в Сєвєрі місяць тому, вони продають пепсі по 150 руб., при тому що воно вкрадене та  прострочене", - пишуть користувачі мережі.

Тим часом, до "великого" свята вирішили "прикрасити" окупований Лисичанськ. А в "звільненому" Рубіжному влаштували автопробіг та "показове" весілля.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк