12.06.2023, 10:31

У "почекунів" з Лисичанська з'явився черговий привід прогнутися перед окупантами

оккупированный Лисичанск

У Лисичанських "почекунів" та любителів "руського миру" з'явився черговий привід прогнутися перед окупантами. До "великого" свята вони вирішили "прикрасити" місто.

В окупованому Лисичанську т.зв. "Відділ у справах молоді, спорту та туризму" приєднався до всеросійської акції "Вікна росії", присвяченої дню рф. Усіх лисичан закликають приєднатися, повідомляє Час Пік.

Дивно, у місті, де за великим рахунком залишилися одні пенсіонери, а про туризм можна говорити лише маючи на увазі "будівельників-гастролерів" та "туристів-бурятів", працює цілий відділ із "ціх справ".

Всім бажаючим пропонують оформити свої вікна в будинках та квартирах малюнками, картинками та написами, присвяченими святкуванню дня рф. А після обов'язково (!!!) розмістити фото у соцмережах. Ну як же без пропаганди, треба ж показати росіянам, які "щасливі" люди на "звільнених" українських територіях.

Мабуть, у Лисичанську будуть "прикрашені" всі вікна в працюючих офісах, установах, підприємствах. Хто ж ризикне не послухатися "братів". У мережі вже з'являються фото прикрашених вікон.

оккупированный Лисичанск

Але навіть не варто сумніватися, що й вікна простих лисичан будуть заліплені триколорами та різною мазнею про рф. Дуже багато "почекунів" сьогодні розповідає про те, як "налагоджується життя" у Лисичанську.

І це в місті, де триває "віджим" та пограбування квартир, де люди вже більше року живуть без води і частково без електрики, де замість ремонтів будинків "влада" стурбована лише тим, як встановити новий пам'ятник та влаштувати чергове свято з роздачею пайків перед камерами...

Варто зазначити, що такі "святкові акції" російські пропагандисти планують влаштовувати в усіх окупованих містах Луганської області. Наприклад, у "ЛНР" вже провели святковий заплив, а в Рубіжному автопробіг та "показове" весілля.

ЛНР

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Яке "свято", такі й харчі": У мережі показали "гуманітарку", видану в окупованому Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк