24.06.2023, 16:40

"Відчуття таке, що ось-ось звільнять": мешканці Кремінної про обстановку у місті

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованій Кремінній Луганській області ситуація "загострюється". Людей просять запасатися паливом, бо "наближається" визволення міста.

Про це пишуть мешканці Кремінної у регіональних пабліках, передає Час Пік.

"Родичі виїхали з Кремінної, кажуть, що в лісах йдуть бої, ЗСУ тиснуть русню. Виїхали через те, що багато техніки стоїть прямо в місті, між будинками й туди може будь-якої миті прилетіти. Відчуття таке, що Кремінну ось-ось звільнять від окупації".

"Друзі у кого є зв'язок з Кремінною, передайте своїм запасним паливом. Канали постачання можуть бути заблоковані найближчим часом", - пишуть користувачі мережі.

Також у мережі повідомляють, що "вагнерівці" виводять техніку з окупованої Луганської області у бік Ростовської області.

Раніше повідомлялось, що загарбників розквартували малими групами у приватних будинках серед місцевого населення Кремінної. Населені пункти на окупованій Луганській області закриті на в'їзд та виїзд.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На Кремінському напрямку ЗСУ та окупанти ведуть штурми на зустрічних курсах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк