10.07.2023, 18:07

Розкриті всі квартири: у мережі показали один із під'їздів Сєвєродонецька (відео)

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області процвітає мародерство під виглядом так званих "ремонтних робіт". "Ремонти" більше нагадують цілеспрямовану руйнацію житлового фонду.

Свіже відео з міста оприлюднив Telegram-канал "]]>06452 | Сєвєродонецьк]]>", передає Час Пік.

На відео показаний один із під'їздів Сєвєродонецька після "ремонтних робіт" від окупантів. Адреса не уточнюється, але, судячи з інших подібних відео, які потрапляють у мережу, ситуація не поодинока.

Як можна побачити, в під'їзді були розкриті якщо не всі, то майже всі квартири. Замість "рідних" дверей нашвидкуруч та криво встановлені "нові". Роботу проведено неакуратно, всюди видно монтажну піну. У самому під'їзді брудно і, ймовірно, прибирати особливо нема кому. Деякі квартири після розкриття так і залишились без дверей. Неважко здогадатися, що сталося з майном сєвєродончан, чиї квартири опинилися у такому вигляді.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися кадри з однієї квартири Сєвєродонецька, де мародери ще не встигли побувати. Втім, і жити в квартирі більше неможливо.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Роздерте місто": як виглядає Сєвєродонецьк після приходу "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк