12.07.2023, 16:59

Новий "мер", прильоти та збільшення розміру пенсій: місцеві розповіли про новини з Кремінної

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області з'явився новий так званий "мер". Крім того, у місті прильоти, а дітей звідти вивозять на так званий "відпочинок".

Про це пишуть місцеві жителі, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Зазначається, що в місті ситуація з водою та газом більш менш стабільна. А новим так званим "мером" став хтось із військових, однак детальніше про нього не розповідають.

Окрім того, місто повністю закрили на в'їзд, а місцевих дітей відправили на так званий "відпочинок". Нагадаємо, що подібна ситуація і в окупованому Рубіжному. Там дітей майже не залишилось, бо всіх відвезли до РФ. 

Також повідомляється, що з певною довідкою пенсію можуть збільшити удвічі:

"Пенсію перерахували, довідку брали з архіву Дніпропетровська через адвокатську кантору. Ціни цієї довідки 5 тисяч рублів (можливо комусь потрібно), пенсію одразу збільшили удвічі" — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в Кремінній дуже гучно, люди змушені ночувати у підвалах. А зі світлом ситуація гірша, ніж з газом та водою, воно якщо з'являється, то ненадовго.

Люди все частіше намагаються виїхати з прифронтових міст, однак зробити це не так просто. Якщо вказати, що їдеш в Україну, то можуть не пропустити.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: З 10 липня виїзд з Кремінної та Рубіжного буде можливий лише за перепустками, - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк