16.07.2023, 16:44

Кремінна та Рубіжне повністю відгороджені від світу: окупанти закрили в'їзд

Марина Гончар | Всі новини автора
окупанти

Росіяни повністю закрили доступ до тимчасово окупованих міст Кремінна та Рубіжне, ускладнюючи навіть місцевим жителям виїзд з цих населених пунктів. Випускають нові пропуски, але чомусь не роздають їх нікому. А з Рубіжного взагалі повертають у Сєвєродонецьк.

Про це повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор під час телевізійного інтерв'ю на каналі "Ми-Україна", передає Час Пік.

"Кремінна вже третій день взагалі закрита, окрім місцевих мешканців, які знаходяться там. Скасували всім пропуски, випустили нові, але нікому їх не дали. З Кремінної взагалі люди дуже важко можуть хоч кудись виїхати", - сказав він.

За словами очільника адміністрації, у Рубіжному така ж ситуація:

"Рубіжне закрили зараз повністю й всіх людей, які їдуть в сторону Рубіжного, намагаючись навіть повернутися або просто їздячи до своїх родичів, їх не пускають, усіх відправляють до Сєвєродонецька чи до інших міст", - додав Лисогор.

Попри те, що росіяни ретельно контролюють цю частину окупованого регіону через присутність там великої кількості російських військових, Збройні сили України про це знають і роблять все, щоб їх там стало набагато менше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Рубіжному, на території так званої "ЛНР", сталася подія, яка викликала величезний інтерес серед місцевого населення. Згідно з інформацією, що надійшла з різних джерел, місто стало свідком інциденту, пов'язаного з можливими діями української ДРГ.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Масштаби дезертирства вражають": "Мобікі" з Донбасу масово відмовляються воювати за РФ й тікають з фронту

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк