16.07.2023, 22:05

"Асортимент ЛНР": У мережі показали, чим заповнені полиці магазину Старобільська - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Старобільськ

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області на полицях магазинів з'явились товари "виробництва ЛНР".

Відповідні фото опублікував Telegram-канал "]]>АРТЮХ]]>", передає Час Пік.

На зображенні помітно, що продають в захопленому місті під виглядом "виробництва ЛНР". Окупанти намагаються поширювати свою пропаганду скрізь, тому в магазинах з'явились відповідні продукти та речі.

Зокрема на фото можна побачити пляшку з алкоголем, на якій зображений військовий РФ. Напій має назву "Группа Z". На знімку не видно цін, однак помітно напис "Вироблено в ЛНР".

Окрім того, у магазинах продають шеврони з символікою російських загарбників. Так окупанти замість відновлення зруйнованих міст займаються просуванням наративів.

Раніше повідомлялось, що в Старобільську російські окупанти продають воду українського виробництва під виглядом російського. Загарбники лише змінили етикетку, але й нею вони не надто переймались.

Нагадаємо, що полиці магазинів на окупованій Луганщині завалені продуктами з РФ сумнівної якості.  У мережі з'явилося відео, як продавчиня з окупованого Сєвєродонецька нахвалює російську продукцію. Тільки ось самі жителі у соцмережах пишуть зовсім інше про якість продуктів з РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У мережі показали асортимент медикаментів в аптеці Сєвєродонецька - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк