18.07.2023, 11:16

"Багато чого змінилося": як жителі Сєвєродонецька нахвалюють життя в окупованому місті

как жители Северодонецка нахваливают жизнь в оккупированном городе

У мережі з'явився новий шедевр від розпропаганди під назвою "Рік потому. Сєвєродонецьк". Мабуть, автор хотів показати, як "круто" стало жити у місті після приходу "руського миру". Але вийшло навпаки...

Російська орда зруйнувала не лише Сєвєродонецьк, а й життя мешканців міста. Тепер вони змушені жити в окупації у нелюдських умовах. При цьому вони на кожному кроці повинні дякувати російським "визволителям" за "братську допомогу", повідомляє Час Пік.

Головними героями нового "оптимістичного" сюжету стали кілька жителів Сєвєродонецька, які розповіли, що за рік окупації життя у Сєвєродонецьку "стало налагоджуватися".

"У місті змінилося багато чого. Магазини почали відкриватися, вікна почали ставити... Електрика без перебоїв з'явилася... Спокійно спати, нарешті...

Опалення, труби замінюють, батареї. Ремонти в під'їзді роблять, проводку замінюють... Бібліотеки в місті відкрилися...

Відновлюють все потихеньку. Дороги десь роблять, подекуди... Магазини з'явилися... Безкоштовні чаювання, цукерки дають, можна поїсти...", - нахвалюють життя сєвєродончани - герої сюжету.

Вони раніше жили в сучасному затишному красивому Сєвєродонецьку, а тепер виживають у зруйнованому місті по сусідству з щурами, "понаїхавшими" та "визволителями". Вони навчилися розрізняти за звуком "прильоти" та "відльоти", живуть в інформаційному вакуумі, живуть на подачки від російських "благодійників". Вони дано забули, що таке комфортні умови життя та знають, що таке сморід від тіл, що розкладаються... При цьому, вони нахвалюють росіян, які нібито відновлюють місто.

І таких "почекунів" в окупованому Сєвєродонецьку чимало. Що коїться в їхніх головах?

Коли цей сюжет покажуть російським зомбі-телеглядачам, вони розплачуться від гордості за своїх вояків, які "звільнили" сєвєродончан. Адже, стараннями російських пропагандистів, жителі РФ впевнені, що раніше на Донбасі "пригноблені та нещасні" люди не бачили ані магазинів, ані доріг, ніколи не робили ремонтів у квартирах та під'їздах, а магазини, банки та аптеки для них – взагалі дивина.

Нагадаємо, у мережі показали, як виглядають квартири сєвєродончан після "якісного" ремонту.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк