19.07.2023, 09:14

"Грошей немає, але ви тримаєтеся": У Сєвєродонецьку встановили непрацюючі банкомати

В Северодонецке установили неработающие банкоматы

В окупованому Сєвєродонецьку повним ходом йде підготовка до виборів та показуха а-ля об'єднання "ЛНР" з РФ. До міста завезли аж чотири банкомати російського "Промсвязьбанка". Непрацюючі банкомати як декорації поставили у магазинах.

У сєвєродонецьких "почекунів" з'явився черговий привід для радості. До міста завезли аж чотири банкомати, повідомляє Час Пік.

Тепер в окупованому Сєвєродонецьку є один банк та 4 новенькі банкомати. "Прогрес та розвиток" очевидний...

Але ж є нюанс! Мабуть, банкомати встановили для прикраси місцевих супермаркетів, оскільки підключати їх та наповнювати готівкою ніхто не поспішає, про що говорять оголошення, розміщені на диво-машинах.

Ну як тут не згадати крилату фразу Медведєва "Грошей немає, але ви тримаєтеся", сказану у відповідь на скаргу кримської пенсіонерки про маленький розмір пенсії.

"Нічого, не все одразу, почекаємо...", - скажуть оптимісти-"почекуни" й підуть відстоювати багатогодинні черги біля єдиного на все місто працюючого банку, який обслуговує ще й мешканців сусідніх міст.

Тільки ось останнім часом у чергах стало ризиковано з'являтися чоловікам, здатним тримати в руках зброю. Прийшовши до банку за грошима або довідкою, "новий громадянин РФ" може опинитися в окопі на передовій, оскільки "могилізація" на окупованих територіях Донбасу триває...

Поки "почекуни" радісно розповідають, як за рік змінилося життя у Сєвєродонецьку, у міських квартирах тривають чудо-ремонти "по-російські". У мережі показали, як виглядають квартири сєвєродончан після "якісного" ремонту.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк