20.07.2023, 11:31

"Шифер за сина": У мережі показали, як окупанти "віддячили" родині за загиблого "мобіка"

В сети показали, как оккупанты "отблагодарили" семью за погибшего "мобика"

У мережі показали, як російські окупанти "віддячили" жінці за сина, який воював проти ЗСУ та загинув за "руський мир".

На окупованій території Луганщини продовжується "могилізація" місцевих жителів. Причому, "мобіків" набирають не лише в раніше окупованих населених пунктах, а й на територіях, захоплених після 24 лютого 2022 року, повідомляє Час Пік.

На Луганщині тривають запеклі бої. Втрати "другої армії світу" величезні, інакше Міноборони РФ не набирало б в армію старих, хворих, наркоманів, алкоголіків, зеків, місцевих "мобиків". Вижити вдається небагатьом, серед них "щасливчики", які потрапили у полон.

Ну, а родинам тих, кому "не пощастило", дарують "круті" подарунки та обіцяють "не забути й не пробачити". Наприклад, у РФ спочатку за загиблих давали "гробовую Ладу" або гроші. Потім у різних регіонах вручали: вітальні (!) листівки, ковбасу, м'ясо, фарш, рибу, пельмені... У "Л/ДНР" дружинам загиблих на камеру давали поносити шуби з натурального хутра, щоправда, після вимкнення камер грубо забирали "подарунок".

У Лисичанську окупанти повісили пам'ятні таблички на честь загиблих "героїв". А в селі Євсуг окупанти "обдарували" сім'ю загиблого "мобіка", видавши шифер для ремонту дахів, пошкоджених обстрілами під час "звільнення" села. Про це повідомляє Telegram-кагал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Варто зазначити, що село Євсуг знаходиться у Біловодській селищній громаді Старобільського району Луганської області та було окуповано після 24 лютого 2022 року.

Сам чоловік перейшов на бік окупантів, чи був призваний по мобілізації - не відомо. Безперечно одне, "руський мир" приніс на Луганщину лише біль, страждання, смерть, руйнування...

У матері окупанти забрали сина, давши замість трохи шиферу. І ще не відомо, чи вціліє цей шифер під час боїв при деокупації села. Можливо самі окупанти обстрілами рознесуть усе, що сьогодні старанно "відновлюють" на камеру російських пропагандистів...

А поки що "визволителі" показали чергову "турботу" про людей й обіцяють організувати роботу автолавок.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк