21.07.2023, 14:34

"Відкривають квартири та виносять усе підряд": у мережі повідомляють про безкарне мародерство у Рубіжному 

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області триває мародерство. Автівка з причепом була помічена у декількох районах міста. Квартири вскривають та виносять майно, при цьому злодіям ніхто не перешкоджає.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"Rubezhnoe"]]>, передає Час Пік.

Місцеві жителі стверджують, що мародерство у місті процвітає. За їх словами автівка з причепом була помічена у районі "ластівки" та 7 мікрорайоні. Так звані люди без перешкод відчиняють квартири та виносять все підряд.

Нагадаємо, що місцеві не довіряють окупаційній владі, тому що її представники не роблять нічого, щоб припинити мародерство. Оскільки злочинці розуміють, що їм нічого не загрожує, то спокійно продовжують грабувати квартири. Зазначається, що з будинків виносять усе, що захочуть. Окрім того, туди заселяють російських військовослужбовців.

Російські окупанти та місцеві колаборанти навперебій розповідають про те, як "налагоджується життя" у Рубіжному. Вони заявляють, що місто на порозі "великого відновлення". Розповіді тих, кому вдалося вирватися з окупації, далеко не такі райдужні та піднесені.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Приїжджайте та охороняйте свої квартири": У мережі з'явився заклик до жителів окупованого Новодружеська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк