22.07.2023, 19:47

Як зараз виглядає центральна бібліотека Сєвєродонецька - фото

северодонецк библиотека

Російська армія зруйнувала не лише будинки та об'єкти інфраструктури, а й культурні, освітні об'єкти. Так, у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області росіяни знищили бібліотеку.

Фото міської центральної бібліотеки Сєвєродонецька оприлюднив Telegram-канал "Kitsune / Сєвєродонецьк", передає Час Пік.

Кадри датовані липнем 2023 року. На них показано, що будівля бібліотеки зазнала серйозних пошкоджень внаслідок обстрілів. Навіщо було цілеспрямовано обстрілювати бібліотеку, яка не є військовим об'єктом, можуть відповісти лише злочинці армії РФ.

Відновленням будівлі, звісно, ніхто не займається, якщо воно взагалі можливе. Навіть навести лад у будівлі нікому. Місяць за місяцем книги залишаються на стелажах під впливом природного середовища.

Втім, замість зруйнованої бібліотеки росіяни активно завозять до Сєвєродонецька пропагандистську літературу, яка використовуватиметься для "навчання" дітей. Здобувати знання зі шкільної програми у дітей Сєвєродонецька немає умов, а для зомбування пропагандою створюються всі умови.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Робити нічого і до того ж страшно": про ситуацію в окупованому Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк