23.07.2023, 16:54

"Свердлять, гримають, стукають": Жителі Бердянська розповіли про підозрілі роботи окупантів у підвалах житлових будинків

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Бердянськ

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області окупанти почали проводити підозрілі роботи в підвалах житлових будинків.

Про це повідомляють місцеві жителі, передає Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал ]]>"БердянсЬк Сьогодні"]]>.

Згідно з повідомленням місцевого жителя, у приміщенні технічної бібліотеки одного з будинків загарбники розпочали якусь діяльність, що викликає занепокоєння в мешканців будинку, тому що від росіян можна очікувати чого завгодно:

"Вікна замастили білою фарбою, поставили охоронця і цілими днями щось там свердлять, гримають, стукають, ремонтують, заносять якийсь інвентар", — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що подібні дії росіяни проводять на декількох вулицях. Інший користувач мережі розповів, що в одному з під'їздів декілька днів тому знайшли боєприпаси. Зазначається, що в тому підвалі минулого року був притулок, а загалом він часто підтоплювався каналізацією:

"Переполох був, звичайно, а найцікавіше, що ключі від підвалів будинку знаходяться у людей, яких ну ніяк не запідозриш у нелояльності до окупаційного режиму. Навіщо була потрібна ця вистава, незрозуміло", — написав автор повідомлення.

Раніше повідомлялось, що вода в Бердянську жахливої якості і є не завжди, що викликає обурення в місцевих жителів. Окрім того, у місті багато росіян, які приїхали "у пошуку легких грошей". Серед них багато шахраїв.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Бердянську так звана "влада" погрожує місцевим жителям - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк