29.07.2023, 18:52

Палац культури у Рубіжному: у мережі показали, як зараз виглядає об'єкт

дк в рубежном

Внаслідок злочинних дій російської армії в населених пунктах Луганської області було зруйновано культурні об'єкти. Один із прикладів - Палац культури у Рубіжному.

Свіжі фото з Рубіжного оприлюднив Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>", передає Час Пік.

На кадрах показано нинішній стан Палацу культури. Як можна побачити, відновленням ніхто не займається. Навіть вибиті вибуховою хвилею шибки вставити нікому. Замість культурних заходів, які могли відбуватися у закладі, - порожнеча та розруха.

На стіні напис: "Мін немає". До російського вторгнення нікому і на думку не спало б, що в Палаці культури можуть бути міни. Натомість тепер на сходах красується "стела" з російським триколором, як символом руйнації, яку армія РФ принесла містам регіону.

Нагадаємо, люди, які побували у Рубіжному в останні тижні, також підтверджують, що у місті не проводиться жодних відновлювальних робіт. Місцеві жителі якщо й роблять ремонти, то власним коштом. Водночас отримати "компенсацію" за зруйноване житло від росіян неможливо - людям відмовляють.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Відновлення міста немає, а отримати "перепустку" на в'їзд можна лише через "розмову": Ситуації в Рубіжному від очевидців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк