31.07.2023, 12:39

"Ми 8 років готувалися вас прибрати. Скажіть спасибі Путіну": реальна ситуація в Рубіжному від очевидця

У мережі з'явилося чергове повідомлення від людини, яка виїхала з окупованого Рубіжного Луганської області, та у всіх фарбах розповіла про заворушення, мародерства та утиски місцевого населення російськими загарбниками.

Своє повідомлення, опубліковане в регіональному пабліку, чоловік назвав "крик душі", передає Час Пік.

"Крик душі, не судіть суворо за помилки й мати!"

Дякую велике (російському світу), який типу прийшов зі світом! Звільнив людей від життя, житла, роботи. ЛНР який творив що хотів – грабували, вбивали, ґвалтували. Почувалися господарями життя. Забирали у чоловіків документи, били, а у відповідь ми кричали резервісти, що хочемо те й робимо. Мер наш Хортів - зрадник, переодягся у російську форму, спочатку ховався у підвалі, а коли зайшло ЛНР виліз...

​​​​​​​ ... будматеріали не доходять до мешканців Рубіжного, бо Пасічнику та Хортіву потрібніше, перед камерою дадуть, а решта собі, так і продукти, ліки. Росія кричить, ми допомагаємо. Лишили всього, а тепер допомагаєте. Як можна прожити на 10 000 рублів мамочкам, пенсіонерам? Ви ж кричали, що житимуть добре! Чеченці того року грабували квартири, приходили як собі додому, що сподобалося - забирали, хто не сподобався - розстріл чи підвал... ​​​​​​​ ...солдати ЛНР кричали, ми 8 років готувалися вас прибрати. Скільки ненависті й злості було у них - це молоді хлопці, 18 та 19 років, яким 8 років вбивали на думку, що це винна Україна! ... Мета знищити все. Потім зайшла Росія і кричали - ми вас звільнили! Радуйтеся, скажіть спасибі Путіну".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Рубіжному загарбницькі "влади" нічого не роблять, реального відновлення в місті немає. Якщо якісь ремонти й проводяться, то безпосередньо мешканцями та власним коштом. А обіцяні "компенсації" за зруйноване житло взагалі відмовляються виплачувати.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Рубіжному "визволителі" влаштували перестрілку: підсумок - 4 трупи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк