31.07.2023, 15:20

"З 1 числа місто закриють": окупанти запровадили жорсткий пропускний режим у Рубіжному

З 1 серпня окупаційна "адміністрація" Рубіжного Луганської області посилюють правила в'їзду до міста - пропускатимуть лише за пропискою.

Про це пишуть жителі міста у місцевих пабліках, передає Час Пік із посиланням на Telegram-канал "Rubezhnoe".

"Доброго дня, заїжджали до Рубіжного 29 липня. На в'їзді до міста перевіряли рубіжанську прописку, у мене її немає, але є документи на власність, пропустили, їхали на таксі, водій сказав, що він таксист і його теж пропустили. Сьогодні при виїзді теж запитували прописку, і сказали, що з 1 числа в'їзд тільки за пропискою або документами на власність або за дозволом. Водій таксі без прописки зможе забирати людей лише на виїзді з міста після блок-поста. В адміністрації дозволу видають родичам терміном на 1 місяць", - пишуть у мережі.

Зазначимо, що після приходу "російського світу", у місті процвітає анархія. Мародерство та вивіз майна вже не викликає належної реакції у місцевих мешканців. Через відсутність ефективного контролю, деякі з них без жодних сумнівів заселяють чужі квартири без відома і згоди законних власників.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Ми 8 років готувалися вас прибрати. Скажіть спасибі Путіну": реальна ситуація в Рубіжному від очевидця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк