04.08.2023, 14:15

У Лисичанськ повернулися старі злодії з числа "регіоналів" та "ОПЗЖ", Шилін та Дунаєв, - соцмережі

За повідомленням регіональних пабліків в окупований Лисичанськ Луганської області нібито повернулися колишні глави міста Сергій Шилін та Сергій Дунаєв.

Як пише Telegram-канал "R13", "до Лисичанська повернулися старі злодії з числа "регіоналів" і "ОПЗЖ", Шилін і Дунаєв", передає Час Пік.

"Сьогодні через треті руки отримав інформацію, що до Лисичанська повернувся Шилін і Дунаєв. На відновлення Лисичанська, здавалося б, кацапи виділили кошти й ці гниди одразу в годівницю сунули. Інформація не перевірена. Звідти зараз мало інформації, бо зв'язку немає. Але знаю, що Дуня 27 липня в Раді ще голосував, сподіваюся, що СБУ не допустив його виїзду", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням місцевих жителів, "про це говорили ще місяць тому, але в місті їх не бачили".

Зазначимо, що Сергій Дунаєв був міським головою Лисичанська у 2009-2012 р. На виборах до парламенту 2019 року пройшов до Ради за списками Опозиційної платформи - За життя (ОПЗЖ).

Сергій Шилін обіймав посаду міського голови у 2015-2020 р.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Піддослідні діти": Російські фейкомети зняли черговий "сенсаційний" сюжет про Лисичанськ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк