10.08.2023, 17:48

"Це дуже дорого": скільки коштує підключення до інтернету в окупованому Сєвєродонецьку

интернет

Ймовірно, мешканці тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області ще довго не зможуть виходити на зв'язок. Можливість підключити інтернет є, але це коштує занадто дорого.

Про ситуацію в місті повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, підключення до інтернету в Сєвєродонецьку коштує 60-70 тисяч рублів. Місцеві жителі не можуть дозволити собі таку розкіш.

"Встановити особисто - це дуже дорого і поки що нереально. Хоча там, де живуть робітники, вранці (йшла в пенсійний о 5-й ранку), стоять всі з телефонами і щось дивляться. Може, їм для зв'язку якось",

"Найнеобхідніше для життя зараз, тим більше, зарплати в місті зараз по 500 тисяч, а пенсії по мільйону. Люди не мають грошей тарілку поставити за 10 тисяч, а на інтернет, звичайно, знайдуть. Я напевно в якомусь іншому Сєвєродонецьку живу", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, нещодавно пропагандисти похвалилися тотальним підключенням жителів Сєвєродонецька до супутникового телебачення. Однак у їхніх словах є сумніви.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Безкоштовне житло для переселенців з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного: як отримати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк