16.08.2023, 19:47

У Сєвєродонецьку дикі та голодні собаки нападають на мешканців, - соцмережі

бродячая собака

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області проблема безпритульних тварин переросла у катастрофу. Бродячі собаки кидаються на людей, є постраждалі.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>По Северу]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

"Містом бігають зграї собак, на людей кидаються, є постраждалі. А в передмісті знайшли тіло чоловіка без обличчя, об'їли до кісток", - пишуть користувачі мережі.

Інше джерело повідомляє, що голодних та диких собак дійсно дуже багато. Їх нібито відстрілюють, але ефекту нема. Очевидно, організованого вилову чи стерилізації тварин ніхто не проводить.

Нагадаємо, в окупованому Лисичанську - нашестя гризунів. Миші псують майно, мешкають навіть на дев'ятих поверхах. Місцева так звана "влада" не звертає уваги на проблему, а жителі вже не можуть справлятися самостійно. На ринку, як стверджують у мережі, навіть не вистачає засобів боротьби із гризунами.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Додому - не після звільнення?: Чому Лисичанськ довго залишатиметься непридатним для життя

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк