02.09.2023, 13:06

Руїни, бур'ян, миші, змії, куріпки: Окупований Лисичанськ все більше нагадує "джунглі"

Оккупированный Лисичанск все больше напоминает "джунгли"

Як заявляють російські пропагандисти, "звільнений" Лисичанськ активно відновлюється. Але очевидці стверджують, що місто зруйноване й покинуте. Лисичанськ дедалі більше нагадує "джунглі".

У мережі часто з'являються відео з окупованого Лисичанська, які доводять, що жодного "відродження та відновлення" у місті не відбувається. Руїни, бур'ян, бруд, сміття та порожнеча - так сьогодні виглядає "звільнений" Лисичанськ, повідомляє Час Пік.

Місто заповнене російськими вояками, волонтерами та "понаїхавшими", місцевих жителів залишилося дуже мало порівняно з довоєнним часом.

Також лисичани скаржаться на навалу "непроханих гостей" у будинках та квартирах. Миші ходять буквально по головах, як стверджують місцеві жителі, а на численних звалищах часто можна зустріти щурів. Люди побоюються, що з настанням холодів вони також переберуться до квартир та будинків.

Як зазначають жителі Лисичанська, місто потихеньку дичавіє. Людей мало, а от живності стає дедалі більше...

Тим часом окупаційна "адміністрація" продовжує роздавати "красиві" обіцянки щодо відновлення міста. Окупанти навіть заявили про намір перетворити Лисичанськ на "місто-сад".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк