05.09.2023, 21:35

Як відбуваються "вибори" в окупованому Рубіжному - фото

выборы в рубежном

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області, як і в інших населених пунктах, захоплених росіянами, проходять так звані "дострокові вибори".

Як це відбувається - показав на фото Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>", передає Час Пік.

Telegram-канал оприлюднив фото, які, ймовірно, зробили та поширили самі окупанти, з процесом "голосування" у Рубіжному. Як можна помітити, "виборча дільниця", якщо її можна так назвати, розташувалася посеред вулиці. Єдина огорожа, яка "гарантує" анонімність, - шмат ганчірки, до якої скотчем приклеєний номер "ділянки".

Очевидно, фото постановочні, оскільки виборці застигли в дивних позах, розглядаючи бюлетені. І, звичайно ж, поряд із "дільницею" знаходиться великий російський прапор, щоб жителі міста не пропустили подію та не переплутали "дільницю" з чимось іншим.

Нагадаємо, раніше Центр національного спротиву повідомляв, що росіяни вже намалювали собі фантастичну "явку на дострокові вибори". Власне, "голосування" можна було не проводити. І все зрозуміло.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Робота для ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного: де знайти вакансію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк