10.09.2023, 21:49

Координаційний центр в Житомирі: якими послугами можуть скористатися переселенці з Луганщини

Координаційний центр у Житомирі

Мешканці тимчасово окупованої Луганщини, які наразі перебувають у Житомирі, можуть завітати до координаційного центру та скористатися необхідними послугами.

Про це повідомляє ]]>пресслужба]]> Луганської ОВА, передає Час Пік.

Зазначається, що переселенці можуть скористатися різними видами послуг. Протягом тижня їх надають спеціалісти з різних галузей.

Наприклад, щопонеділка є можливість потрапити на прийом до лікаря Товариства Червоного Хреста України, щовівторка — до психолога БО "Рокада" Житомир, щосереди — до перукаря. А щочетверга працівники БО "Право на захист" надають юридичну допомогу.

Окрім того, в центрі також видають ліки та одяг. А через адміністратора ЦНАП можна зареєструвати повідомлення про пошкоджене або знищене нерухоме майно.

"Координаційний центр знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, буд 105", — зазначили в пресслужбі.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганської області можуть звернутися до різних спеціалістів також в хабі Одеської області. Якими послугами можна скористатися та як це зробити — читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Переселенці з Луганщини зможуть звернутися до представника ПФУ у Дніпрі: деталі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк