19.09.2023, 18:54

Черги та кілометри шляху: у мережі показали, як люди знаходять зв'язок на околицях Сєвєродонецька (відео)

мобильная связь в северодонецке

Мобільний зв'язок у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області відсутній вже другий рік. Проте люди знайшли місце, звідки можна зателефонувати. Щоправда, виглядає все вкрай дивно, якщо враховувати, що надворі вже 21 століття.

Відео з околиць Сєвєродонецька оприлюднив Telegram-канал "]]>По Северу]]>", передає Час Пік.

Автор відео розповів про те, як люди здійснюють дзвінки у Вороновому. Дехто їде за десятки кілометрів лише для того, щоб зателефонувати. Зв'язок "ловить" тільки в одному місці біля каплиці. Як жартує автор відео, він, мабуть, пробивається звідкись згори.

Просто дістатися до місця та зателефонувати не вийде. Люди займають черги. Як можна помітити за кількістю автомобілів, чекаючи своєї черги, можна провести багато часу.

Нагадаємо, раніше окупаційна "влада" Сєвєродонецька анонсувала знесення понад 100 будинків. Що можуть зробити власники квартир, щоб згодом отримати компенсації, - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Чи можуть студенти-ВПО перевестися на бюджет та отримувати стипендію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк