21.09.2023, 11:42

"Черговий пшик": у мережі розповіли про те, як насправді пройшло "масоване прибирання" у Лисичанську

лисичанск

Поки окупаційна "влада" Лисичанська фантазує про "масовані роботи з прибирання", насправді місто заростає травою і знаходиться в тому ж розбитому стані, що й рік тому.

Про ситуацію в Лисичанську повідомляє Telegram-канал "]]>Трикутник]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

"Адміністрація" Лисичанська звітувала про нібито проведення "прибирання" у місті, яке назвала "масованим". Аби все виглядало правдоподібно, були надані навіть фото з вигідних ракурсів, щоби на них не потрапили руйнування. Проте люди все одно дізналися та розповіли про те, що сталося насправді.

"Вчора спеціально зв'язався з родичкою. Вона виїхала за межі області, де є інтернет, запитав з приводу цих публікацій (про "масоване прибирання" - ред.). Вона розповіла, що все це черговий пшик, один день влаштували щось на кшталт суботника і все знову затихло. Це нагадує, як при Скорому постійно рапортували, що трава коситься, сміття вивозиться, а потім хтось виклав ролик, хтось проїхав центром міста і все зняв. Таке відчуття, що тільки вчора місто звільнили, трава вище пояса, розбиті магазини як стояли, так і стоять, зате скрізь бігборди "Єдиної Росії", - коментує "прибирання" користувач мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Біль та розпач: як Лисичанськ в окупації зображує нейромережа (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк