21.09.2023, 08:35

У Лисичанську окупанти затіяли "масовані роботи з прибирання", проте фото говорять про інше

лисичанск

Не минуло й двох років, як окупанти вирішили влаштувати показове прибирання в Лисичанську, яке з невідомих причин назвали "масованим".

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Трикутник]]>", передає Час Пік.

На фото, які поширюють окупаційні ресурси Лисичанська, показано, так би мовити, процес прибирання в центральній частині. Судячи з фото, головне на них - ракурс, з якого не видно руйнувань. Втім, навіть ракурс не може прикрити реалії окупованого міста. До прибирання задіяно дуже мало людей, як і загалом на вулиці нікого немає. Автомобільний рух на вул. Сосюри відсутній. Очевидно, прибирання проводиться вперше, оскільки в купах листя, які лежать з минулої осені. У чому полягає заявлена "масованість" заходу - залишається лише здогадуватися.

Водночас, лисичани, які побували нещодавно у місті, стверджують, що реальним благоустроєм ніхто не займається. Лисичанськ заростає травою, у приватному секторі навіть будинки знайти неможливо.

вв

в

ааа

аа

а

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк