15.09.2023, 21:42

"Суцільні джунглі": що кажуть очевидці про ситуацію в Лисичанську та Сєвєродонецьку

лисичанск и северодонецк

У тимчасово окупованих Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному не проводиться жодних робіт з благоустрою. Міста перетворюються на джунглі.

Про це повідомляється в регіональних чатах у Telegram, передає Час Пік.

"І не питай. Що Сєвєродонецьк, що Лисичанськ, що Рубіжне - суцільні джунглі... Все в траві, бур'яні, він навіть з асфальту росте вже. Міста порожні, людей немає! Хто б що не цвірінькав та не розповідав... Загалом, повна ж*па ", - пише користувач мережі.

У Лисичанську через буйство рослинності навіть знайти вдома неможливо.

"Я їздив за адресою. Тільки у тих шанхаях, де все позаростало і людей не зустрінеш, не видно назв вулиць, я просто не знайшов цей будинок", - цитує Telegram-канал "]]>Трикутник]]>" повідомлення користувача мережі, який побував у Лисичанську.

Як повідомлялося раніше, у Сєвєродонецьку окупанти оголосили про знесення будинків. Що можуть зробити власники квартир, щоб претендувати на отримання компенсації, - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Чи можуть студенти-ВПО перевестися на бюджет та отримувати стипендію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк