24.09.2023, 07:40

"Зв'язок не дарма відключили": у Сєвєродонецьку за дзвінок по телефону можна опинитися у "неприємній ситуації"

северодонецк мобильная связь

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області мобільний телефон зі звичного засобу зв'язку перетворився на справжню проблему. За розмову по телефону можна нажити собі неприємності.

Про ситуацію в місті повідомляє Telegram-канал "]]>По Северу]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, здійснювати дзвінки з дахів багатоповерхових будинків, де абияк може "пробивати" зв'язок, окупанти заборонили. І навіть розвісили на будинках відповідні застереження.

"За телефонні дзвінки з дахів може ласти загорнути і не Карлсон. На деяких будинках вже висять попередження. Подробиці не уточнюю, але зв'язок не дарма відключили", - пишуть у мережі.

Варто зазначити, що це вже не перша згадка про те, що мешканців Сєвєродонецька, помічених за телефонними розмовами, може чекати покарання. Зокрема, були випадки, коли людей відвозили за місто і змушували робити зміцнення для військових РФ. Риттям окопів "затримані" займалися по два тижні. У людних місцях телефон краще взагалі не діставати і нічого не фотографувати, оскільки можна опинитися в комендатурі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк